Kuharska delavnica: ZDRAVI POLNOVREDNI KRUHI IN KALČKI
Sobota, 03. Marca 2012 ob 18.00. uri v Living Harmony Centru
Matjaževa kuharija bo tokrat predstavila postopek priprave zdravih kruhov in kaljenja semen. Spoznali bomo surovine za pripravo različnih vrst kruhov in njihove prehranske vrednosti.
Kuharska delavnica: S PISANIMI BUČNIMI JEDMI V ČAROBNE ZIMSKE DNI!
Ponedeljek, 21.11.2011 ob 17.00 uri. v Zavodu BOB, Robbova 15, Ljubljana.
Na delavnici bomo spoznali več sort buč in njihovo uporabo v kuhinji. Naučili se bomo pripravljati različne jedi, kot so solate, juhe, enolončnice, namazi, pireji, polpeti in sladice.
Leto 2011 se počasi poslavlja, vzdušje po mestnih ulicah je praznično.
V društvu Morigenos smo ponosni, ker smo v tem letu obeležili 10 let našega delovanja. Zato smo pripravili odprtje razstave Delfini v slovenskem morju, ki bo v sredo, 21.12.2011 ob 17:30 uri v Biološkem središču v Ljubljani.
V mazilu je smrekova smola, hladno stiskano oljčno olje, palmovo olje in čebelji vosek - naravne sestavine, ki dodatno pripomorejo k regeneraciji. Obogaten je z naravnim eteričnim oljem evkalipta in vitaminom E. Ne vsebuje umetnih arom, barvil, konzervansov in parafina.
Koži daje svežino jo naredi gladko, elastično in mehko....Več
SESTAVINE: Poleg izvlečka ognjiča mazilo vsebuje ekstra deviško oljčno in mandljevo olje, čebelji vosek, eterično olje geranije in čajevca, ter dodatno obogateno z naravnim vitaminom E.